Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

O nás

Jsme parta nadšenců s dětmi co rádi cestují a mají rádi přírodu.. Cestujeme především po ČR a především s dětmi a psem. Cíle našich výletů jsou různé. Někdy jedeme na výlet na hrad nebo zámek a jindy zkusíme třeba trochu adrenalinu na ferratě

Cílem tohoto webového portálu je přinést zajímavé tipy na výlety po ČR a případně příhraničních oblastech sousedních států. Zároveň plánujeme rozšíření o přidávání tipů na kulturní akce.

Podle toho vybíráme i plánujeme naše výlety. Většina fotografií na webu www.dnesnivylet.cz pochází z našich zdrojů. Zbytek tvoří volně šiřitelné obrázky z fotobank a od provozovatelů příslušných památek

 

Budeme rádi, když se přidáte i k naší cestovatelské komunitě na facebooku . 

Oceníme i každý Váš tip na výlet a pokud k tomu přidáte i podrobný komentář a Vaše originální fotky tak budeme moc rádi. Zaslat můžete na redakce@dnesnivylet.cz.

Náš web navštěvují především lidé se zájmem o turistiku a cestování. Jedná se o zajímavou cílovou skupinu. Pokud máte zájem o nějakou formu spolupráce, propagace nebo chcete napsat recenzi třeba na Váš hotel tak napište na email redakce@dnesnivylet.cz .

Uvítáme v našich řadách i nové autory pro psaní recenzí. 

 

Moc děkujeme a přejeme hodně hezkých výletů po ČR.

 

team  www.dnesnivylet.cz

 

 

přejdi na stránky